AKUPUNKTUR

Vi benytter Medisinsk akupunktur, Tradisjonell kinesisk medisinsk akupunktur (TKM), øreakupunktur, Yamamothos Nye Skalleakupunktur (YNSA) og Echiwo.

Les mer

FYSIOTERAPI

Vårt mål er at du som pasient skal få den best mulige behandlingen for deg og dine plager. Vi vektlegger høy standard, lang erfaring og god tilgjengelighet.

Les mer

ONLINE BESTILLING

Med vårt praktiske booking-system kan du bestille og avbestille time enkelt online.

Les mer

Centrum Akupunktur og fysioterapiklinikk AS, etablert i 1984, drives av akupunktør Per Sloth Jensen og Akupunktør og fysioterapeut  Desiree T. Jensen. Vi har har lang erfaring i akupunktur og fysioterapi.  Vi er medlem av Akupunkturforeningen og oppfyller foreningens krav til utdanning i akupunktur og medisin. Begge terapeutene er Offentlig Godkjent Bachelor i Akupunktur (B.Ac). 

Vårt mål er at du som pasient skal få den best mulige behandlingen for deg og dine plager.

Vi vektlegger høy standard, lang erfaring og god tilgjengelighet. Du kan bestille time på telefon og online.

 

Moderne behandlingsverktøy

  • Skanlab therapy
    Den umiddelbare dype varmen fører til at blodårene utvides, surstoff-opptaket øker og det kollagene vevet blir mer elastisk.
  • Skanlab Laser Pro
    Smertelindring ved akutte og kroniske skader / problemstillinger i muskel og skjelett.
  • Trykkbølgeteknologi
    Akustiske bølger fører til raskere og langsiktig helbredelse og regenerering av vevet.

Diagnose og behandling

Ved første gangs konsultasjon kartlegges pasientens symptomer og sykdomsbilde. Dette for å kunne planlegge en korrekt og målrettet behandling. Helhetlig tilnærming I undersøkelse og behandling som fokuserer på samspillet mellom fysiske og psykiske forhold er vektlagt. Det benyttes tradisjonell kinesisk medisinsk diagnostikk (TKM). Dette består kinesisk puls - og tungediagnostikk, palpering, observasjon og samtale med pasient. Klassisk kinesisk akupunktur, øreakupunktur, Triggerpunktakupunktur, YNSA og Echiwo er metoder som blir brukt. Det er viktig å merke seg at dette kun er metoder som benyttes av behandlende akupunktør ut i fra den TKM diagnose som stilles. Det er publisert mange pilotstudier og randomiserte kontrollerte studier (RCT), som viser at akupunktur virker. Noen av disse studiene finnes i anerkjente tidsskrift som Tidsskrift for Den norske legeforening. Flere RCT studier via helsebiblioteket.no gir tilgang til anerkjente medisinske databaser. Dersom du ønsker ytterligere informasjon er du velkommen til å ta kontakt.